Seznam ponudnikov

Čebelarstvo Šemen

Čebelarstvo Šemen

Čebelarstvo Šemen se ukvarja s pridobivanjem različnih vrst medu in drugih izdelkov povezanih s čebelarstvom. Nudijo pa še apiturizem in apiterapijo z čebeljim aerosolom ter medeno masažo in savno.

Čebelarstvo Zorjan

Čebelarstvo Zorjan

Smo Čebelarstvo Zorjan. Nahajamo se v neokrnjeni naravi, kjer naše pridne čebelice nabirajo med. Imamo 39 čebeljih družin, 2 čebelnjaka in 3 premične enote.

Doživetje z alpakami

Doživetje z alpakami

Kmetija Novak vas vabi na sprehod v naravi v družbi naših prikupnih alpak. Uživajte v pogledu na prelepo Koroško pokrajino in pikniku z našimi domačimi dobrotami.

Ekološka kmetija Dvornik

Ekološka kmetija Dvornik

Ekološka kmetija Dvornik se nahaja en kilometer iz turistične vasice Šentanel, na nadmorski višini 800 m. Pri nas dobite izdelke z ekološkim certifikatom, kot so sokovi, testenine, likerji, ... Vse surovine pridelamo ali naberemo sami.

Ekološka kmetija Gradišnik

Ekološka kmetija Gradišnik

Vabljeni na ekološko turistično kmetijo Gradišnik. Kjer se ob pogledu na lepo naravo ob žvrgolenju ptic, daleč stran od mestne gneče, čas za trenutek ustavi. Kolesarstvo, pohodništvo, koroška kulinarika ter bivanje v udobnih domačih apartmajih je zagotovilo za dobro in nepozabno doživetje v osrčju narave. 

Ekološka kmetija Vogelnik

Ekološka kmetija Vogelnik

Ekološka kmetija Vogelnik leži 8 kilometrov iz Raven na Koroškem, v naselju Zelen Breg. Obdana je z gozdovi ter prelepimi pašniki in zdravim višinskim zrakom. Naša zemlja je negovana z veliko mero ljubezni kar se pozna na naših pridelkih, ter izdelkih.

Gostilna Krebs

Gostilna Krebs

Gostilna Krebs je družinsko podjetje z več kot petdesetletno tradicijo v gostinstvu. Nahajamo se na podeželju, v centru Koroške, obdani z vrhovi in goro Peco.

Hiša vina Gjerkeš

Hiša vina Gjerkeš

Na družinskem posestvu Hiša vina Gjerkeš v Fikšincih na skrajnem severozahodu Goričkega, tik ob meji z republiko Avstrijo se ukvarjamo z vinogradništvom in vinarstvom.

Na našem posestvu smo usmerjeni v pridelavo in stekleničenje vrhunskih vin in penin, ki predstavljajo našo najpomembnejšo dejavnost

Integra so. p.

Integra so. p.

Integra so. p. je socialno podjetje iz Črenšovcev, ki se ukvarja z ekološko pridelavo, predelavo in promocijo sivke.

Izletniška ekološka kmetija Flisar Gjergjek

Izletniška ekološka kmetija Flisar Gjergjek

Če se samo za hip ustavite na našem dvorišču, vas bo pogled na prelepe travnike osupnil, sprehod skozi naš osnovni del kmetije pa dal vedeti, da se tukaj res ogromno dogaja in da gre naš razvoj v pravo smer. Reja kokoši, goveda in prašičev, poleg vsega pa »prebujanje« starega sadovnjaka in stare brajde jurke ter francozarja – vse to je naše delo in opravljamo ga z veliko mero ljubezni in ponosa.

Izletniška kmetija Kajžar

Izletniška kmetija Kajžar

Na Koroškem, v majhnem kraju - pod goro Peco, leži naša kmetija Kajžar, ki je iz vseh strani obdana s samo naravno lepoto. Na kmetiji živimo 4 generacije, naša družina pa šteje 8 članov in vsak s svojim delom prispeva in diha s kmetijo. Na naši kmetiji vam nudimo tako dobro hrano, kot tudi nastanitev z wellness ponudbo.

Katarinca, naravna kozmetika

Katarinca, naravna kozmetika

KATARINCA je butična slovenska 100 % naravna kozmetika, izdelana ročno, z ljubeznijo, iz lokalnih sestavin.

Klančarjeva kmetija

Klančarjeva kmetija

Klančarjeva kmetija se nahaja v vasi Zadlog v bližini Črnega vrha nad Idrijo. Anita in Marjan Pivk se na svoji kmetiji ukvarjata s pridelavo kravjega mleka, sirarstvom in izdelavo mlečnih izdelkov.

Kmetija Camplin

Kmetija Camplin

Smo srednje velika kmetija, usmerjena v poljedelstvo in vinogradništvo. Skozi zgodovino smo se razvijali in povečevali pridelovalne površine.  V letu 2012 smo osnovno kmetijsko dejavnost razširili z registracijo dopolnilne dejavnosti na kmetiji in s tem začeli s prodajo bučnega olja, izključno na domači kmetiji. Med drugim na kmetiji prodajamo tudi vino in krompir.

Kmetija Dervarič

Kmetija Dervarič

Kmetija Dervarič se nahaja v Žižkih v Prekmurju. Primarno se ukvarjajo z gojenjem ekoloških ameriških borovnic, jabolk, sliv, hrušk in višenj. 

Kmetija Dobernik

Kmetija Dobernik

Kmetija Dobernik – Mlekarnica Dobernik, se nahaja v neposredni bližini koroškega mesta Prevalje. Vsak dan imamo na voljo sveže kravje mleko in jajca, po naročilu pa razne jogurte, skuto in mlade sire. Zagovarjamo, da naši potrošniki prejmejo okusne sveže izdelke, narejene sveže z ljubeznijo in čakajo, da jih zaužijejo vaše brbončice.

Kmetija na Hmenic'

Kmetija na Hmenic'

Kmetija Na Hmenic', ki leži na 870 m nadmorske višine pod Bevkovim vrhom v vasi Otalež na Cerkljanskem. Družina Podobnik se na kmetiji že več let ukvarja z rejo drobnice. Izdelujejo jogurte iz ovčjega mleka, poltrdi sir, albuminsko skuto in mladi sir iz ovčjega mleka.

Kmetija Pr Raspetu

Kmetija Pr Raspetu

V vasi Poče na Cerkljanskem se družina Mavri ukvarja s pridelavo jabolk. Sadjarstvo je na njihovi kmetiji Pr Raspetu že dolgoletna tradicija.

Kmetija Pri Bašlju

Kmetija Pri Bašlju

Kmetija pri Bašlju je hribovita kmetija, ki se nahaja v vasi Jazne na obronkih reke Idrijce. Izdelujejo kvalitetne mlečne izdelke in sire, po katerih njihovi kupci radi posegajo. Njihova posebnost so siri obogateni z dodatkom drobnjaka, zelenega popra in paprike.

Kmetija V Gradiš

Kmetija V Gradiš

Kmetija V Gradiš je družinska kmetija, ki se s sadjarstvom ukvarja že več kot 25 let. Nahaja se v vasi Trebenče pod Poreznom.


Spletna stran je nastala v okviru Operacije Digitalne rešitve ZA izzive podeželja. Operacija je sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino strani so odgovorni upravičenci LAS s CILjem, LAS Pri dobrih ljudeh 2020, LAS Goričko 2020 in LAS Mežiške doline.